sjukling

Ja, jag har gått och blivit sjuk jag. Sitter här med feber för fullt. Blir inge skola imorgon, känns ganska tråkigt. Jag tycker faktiskt själv att jag är ganska konstig som vill gå på skolan. Men ja, har heller aldrig påstått att jag är normal! Jag har i varje fall galet ont i halsen, går ju knappt att hosta. Jag ska försöka sova om en lite stund tänkte jag. Morgondagen blir nog inte så spännande. Menmen, godnatt!

Förkylning pågång?

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Förra veckan hade jag ont i halsen och huvudet, och den här veckan så har jag varit jäääättetrött! Vill verkligen inte bli sjuk. Så himla jobbigt, och det håller ju i sig så länge.

Idag var jag inte i stallet.
Jag skulle hem och fixa med smågrisarna och ta det lugnt innan träningen. Så jag sov i en eller två timmar och sen fixade jag åt marsvinen. Efter det så åkte jag till fränsta eftersom att jag hade träning, det var inomhus med bollträning. Ganska roligt faktiskt, skönt att röra på dig! Äter allt för mycket onyttigt och tränar för lite. Men jag håller väl igång ganska bra, med hästarna och allt antar jag!

Duktig tjej!

Idag har jag jobbat som bara den! I en hel timme satt jag på knä och högg loss bajs med en yxa, herregud så jobbigt. Men ja, någon måste ju göra det! Efter det så red jag först Saga på ridbanan, och det var något som jag inte skulle ha gjort. Hon var jättepigg, hoppade, skuttade och fjantade hela tiden! Det slutade med att vi halkade omkull, så då tog jag och skrittade upp henne, kände och tittade igenom henne. Efter det red jag Bestmaggan en lite sväng och sen åkte jag hem. Ganska bra gjort av mig.

Idag tog vi bort Alva, men det blev bäst såhär tror jag, hon mådde inte alls bra nu på slutet.

R.I.P Alva

Varmare väder

Ja, det är ju nästan skönt ute nu! Igår var det verkligen toppenväder. Jag tog mig i kragen och red faktiskt två gånger, först på Saga och hon var pigg som bara den. Tur att hon är snäll bara. Jag red barbacka så idag hade jag träningsvärk. Efter det red jag en sväng på Daisy och hon var väl som hon mest alltid är, om inte ens lite vrångare. Men roligt var det också.

Idag mockade vi och halmade ligghallen, fast Emma hade redan mockat större delen utav den.. Men ja, vi rullade i varje fall ner balen. Innan det så hade vi redan mosat in alla åsnor i hagen efter att dom rymt, så lite duktiga var vi ju i alla fall.

ny outfit

Äntligen kunde jag ta mig i kragen och fixa bloggen. Den blev inte precis vacker, men det duger.
Just nu sitter jag och vilar. Har gjort det ett tag, tog på mig lurarna och bosatte mig i soffan, Olina kommer nog snart hit hoppas jag. Pappa sitter och tittar på Antikrundan här brevid, kikar på mig ibland när jag suckar eller gäspar, ibland slumrar han till. Standard i familjen, och mamma hon virrar runt.

Jag är trött
som jagvetintevad, träningsvärken börjar ge med sig i varje fall. Men det kommer väl ny imorgon efter simningen och ridningen. Jo juste, hästarna hade rymt idag. Igen. Alla denhär gången, så vi fick ta handhäst och handmulor. Iris den galningen slet sig när vi var lite mer än halvvägs hem, Ia var helt galen och ville verkligen ha av Olina från Afrodite. Jag testade ha Bestmaggan som handhäst lite, men hon och Saga gillade inte det.
Tillslut kom vi ju hem och då fick dom gå ut i hagen igen. Vi vattnade sen åkte vi hem. Hoppas Olina vill sova tidigt ikväll. För det vill jag..

Gokväll.

träningsvärk

Igår drog fotbollsträningarna igång. Nu är det ju försäsongsträningar så det är ju mest bara fys. Det var verkligen skitjobbigt och jag är så himla otränad! Men nu ska jag börja träna och skära ner på alla gosaker. Nu på lovet har jag verkligen frossat i chips, dipp, läsk och godis. Varenda dag har liksom varit lördag.

Det här lovet har nog varit det slappaste lovet någonsin! Jag har sovit otoligt länge nästan varje dag. Innan så var mitt sovrekord på ett/halv två, men nu har jag lyckats sova till halv fyra!? Nej, nu är det skärpning!
I stallet har jag knappt varit heller, känns inte helt okej. Jag tror inte jag har ridit ordentligt på flera veckor!
Men nu när skolan börjar så ska jag ta mig i kragen och träna. Iår så ska jag ju tävla, Saga och jag ska bli bäst.

Jag ska snart åka till Tirsta,
bara mamma kommer hem från jobbet så att jag har skjuts. Det blir väl till att bära vatten. Pappa följde med mig och Olina och hjälpte oss med att bära vatten häromdagen, så när vi kom hem så sa han "Nä, till sommaren måste ni fixa värmeslingor så ni slipper bära vatten!", och han har gjort det en gång och han tyckte att det var jobbigt.

Jag gruvar mig som bara den inför gymnasievalet, jag vet varken vad jag vill bli eller vad jag vill gå. Jag ska söka till Strömsholm på Ridgymnasiumet där, men att flytta till Västerås vet jag inte riktigt om jag vågar eller vill. Men jag kommer säkert endå inte komma in där. Jag vill verkligen flytta från huset, men jag vill fortsätta vara i Tirsta hos Emma och så. Men det löser sig väl!


hästar på fel gård & massa annat

Igår så var jag och Olina i tirsta vid ett, vi vattnade hästarna och kollade om Bestmaggans vinterskor skulle passa på Saga, vilket var tveksamt. Vi gullade lite med hästarna och sen så kom Elin dit. Efter en liten stund så åkte vi hem till mig och tänkte ha en lite filmkväll. Men mitt i alltihop så kom pappa ner för trappan och sa att chefen sökte oss.
Det var ju såklart Emma och hästarna hade rymt. Så än en gång fick vi dra oss ut i kylan.
Vi for till Magnusson och red hem hästarna, Iris sprang brevid bara.
Afrodite och Ia hade stannat hemma i hagen, så vi släppte upp dem i Åsnornas hage, men Ia kan man ju inte få tag i så henne skulle vi ju valla upp, det slutade med att hon sprang med huvudet högt uppe vid Emmas hus. Jippi.
Stelfrusen var vi ju allihopa så man gruvade ju sig för att springa efter.
Tillslut så fick vi in henne i hagen och vi kunde åka hem.

På kvällen så tittade vi på lite film och framåt morgonen så somnade vi.
Vaknade efter nån timme och fixade oss lite, skulle till Sundsvall, men i köket så låg det en lapp:

Ni får inte åka till stan idag.
Det är - 30 grader
Var hemma och mys istället


Mamma

Jag ringde genast för att överklaga! Det gick igenom när jag pratade med far min så vid tjugo över tio var vi på bussen till Sundsvall.
Väl där så handlade vi lite småkraffs och sen kom vi hem.
Ja, så nu sitter vi här och gör mest ingenting.

Hejdå!


RSS 2.0