Lilla Saga

Emma säger att jag börjar blogga mer sällan än vad hon gör, och jag inser att hon har rätt. Så jag får väl ta och skriva ett inlägg om veckan som var då.
Andréa red Saga åt mig på måndagen, det gick skitbra och på slutet gick Saga som en gud! På onsdagen så hade jag dressyrlektion för Andréa, det var otroligt jobbigt och jag tror faktiskt att jag travade mer än vad Saga gjorde vissa stunder. Jag red utan stigbyglar i långsam trav på en volt, faktiskt väldigt mycket mer anstängade än vad det låter som! Jag tragglade lite dressyr resten av veckan och på Söndagen var det dags för hopptävling i Ånge.
Jag var inte direkt så nervös på vägen dit, eller på framridningen, men när jag stog och väntade på att få gå in på banan så blev jag jättenervös! Jag lyckades missa hinder nummer 7 så jag blev utesluten, men Saga gick otroligt bra. I Lätt C så var jag lite mer nervös innan men kunde banan. Där fick jag en rivning och ett stopp på första hindret i en kombination, för vi kom fel på det. Men jag är jättenöjd med hur bra Saga gick i Lätt D så jag kan egentligen inte klaga på något annat än att jag red dåligt i Lätt C och glömde bort vägen.

Bilder på mig finns -här- och några framåt.

Till helgen blir det tävling på Sundsvalls Fältridklubb, jag hoppas att det ska gå bra!


Det är tanken som räknas

Idag har jag varit och tävlat i Bräcke. På vägen dit var jag så galet nervös. Jag fick frossa, mådde illa och virrade på som tusan. Väl där så blev det ju lika stressigt som det alltid blir när man är med Emma, jag gå banan väldigt kvickt och sen red jag fram ännu kvickare. I den första klassen så fick jag två vägran, men den andra var faktiskt helt mitt fel! Saga skötte sig finfint när jag red så jag är nöjd ändå. I andra klassen så kunde jag rida fram lite mer noga, och gå banan helt och hållet! Den klassen var det en grundomgång och en omhoppning på tid. Jag fick näst bästa tiden av alla, men tyvärr ett pet i omhoppningen. Jag blev placerad som fyra och är verkligen jättenöjd med hela dagen!
När jag ridit klart omhoppningen så grät faktiskt både jag, Emma och Olina av lycka, herregud vad glad jag var! Emma kunde inte skrika något när jag ridit klart, och det kändes toppen, för vet man att hon är stolt!

I veckan ska jag ha två Andréa-träningar, och till helgen så blir det tävling igen. Jag hoppas att det går lika bra igen!

Utkast: April 26, 2010

Gud vad jag känner mig stressad!

Jisses, jag började skriva det här inlägget 26 april. Men jag hann inte skriva det. Sen fortsatte jag skriva 3 maj men gjorde inte klart det då heller!

Med Saga går det bara framåt. Jag ska börja träna för Andréa varje lördag nu, och det känns jättebra! Vi tävlade ju i söndags och det gick faktiskt ganska bra. Första klassen var en Clearround, men det var bara 4 hinder och 60 cm, så det kändes ganska värdelöst. Vi gick felfritt i den och hon kändes helt okej.
Andra klassen var en stilhoppning och den gick inte alls så bra. Jag fick en pet men jag red ganska uselt. Jag kom fyra i den med 49 poäng, och då var det 2 minus för nerslaget.
Tredje klassen var en tävlingsklass på 90 cm, då fick vi ett nerslag i grundomgången så det blev inte någon omhoppning. Men vi vann ändå den klassen eftersom att vi var de som hade minst fel i grundomgången, ingen kom till omhoppning.

Det känns verkligen som att jag och Saga utvecklas mer tillsammans nu, jag trivs verkligen bra med henne! Tack Anna för att jag får låna henne! :)

RSS 2.0