Fredag kväll

Igår var jag på dans faktiskt. Minervaskolan och fränstaskolan har varje år en dans tillsammans på folkets hus i Erikslund, det var faktiskt jätteroligt! Jag träffade Linnea och Felicia och lekte med dom hela kvällen, men det blev lite kyligt när vi bestämde oss för att gå till Frendo och köpa lite godis.

Jag är lite less på hur tråkigt det är nu för tiden. På sommaren kan man vara ute och göra saker, hinna rida innan det blir mörkt och sen leka med några vänner, men nu hinner man ju ingenting! Uscha. Sen händer det ju nästan aldrig något roligt häromkring! Gårdagen var nog det roligaste på länge, och det var inte direkt dunderkul.

På en fredagkväll så sitter man i källaren på sitt rum och lyssnar på musik och bloggar lite. Känns inte direkt varken spännande eller roligt. Samma visa varje helg. Imorgon blir det tirsta, det ska bli härligt.

Grattis till Josefin som fyller 18 år idag också!

Länge sen sist!

Egentligen skulle ju jag tävla imorgon och Olina tävla idag, men så blev det ju inte. Vi får ju faktiskt skylla oss själv att vi inte kunde tävla, när vi inte fixat licensen i tid och allt. Men det kanske blev bäst så här också, vi hinner ju träna mer tills nästa tävling.

Igår följde Linnea med mig till stallet, vi tog en liten tur på Saga och Bestmaggan, det gick väl ganska bra, tills Saga tyckte att det var dags att tävla lite. Men det var väl lite uppfriskande, tur att hon hade skor iaf!

Ikväll kommer Elin hit, vi ska nog se på film och så. Kommer bli roligt!

Flashback

Idag fick jag en flashback varför jag älskar hästar så himla mycket, jag och Olina tog en sväng bort på en lägde och busade runt. Saga var på bushumör hon med, så ganska kul fick vi. Jag märkte verkligen hur hon bara skälvde och kunde explodera så fort jag tillät henne, ojojoj. Jag älskar Saga.

Jag har nyss varit på fysträning, herregud vad jobbigt det är! Först sprang vi ute i 30 minuter, sen fys inne i en timme. Mina ben är som spaghetti, så nu ska jag käka, duscha och sen gå och lägga mig.
Godnatt!

solig dag

Idag har det varit jättefint väder! 8 grader plus i i solen faktiskt. Jag och Olina åkte till tirsta vid halv ett-ett någon gång, när vi kom dit så red vi ut på Saga och Afrodite, det var jätteroligt. Vi busade runt på några lägdar och hade bara roligt, så vi knäppte lite bilder.

Jag och Saga


Olina och Afrodite



Efter det så tog vi en sväng med Åsnorna, och Emma körde Bestmaggan. Jättehärlig dag i varje fall!

Imorgon så tar jag, Olina och Emma och åker till Delsbo med Iris. Äntligen får hon åka hem! Hoppas bara att Emma vill åka på Dollar på hemvägen.. ;)

RSS 2.0