Onsdag 28 Juli

Just nu sitter jag och Olina i min sommarstuga och väntar på Emma och Robert som ska komma på middag. Det är faktiskt ganska fint väder, fast nu började det regna också.

Idag var jag ute och red med Olina och Elin, vi utforskade nya stigar i skogen med bättre resultat än när jag och Olina försökte det sist. Då slutade det med att vi blev fast vid ett kalhygge med våra hästar och efter en timme eller två så kom Emma dit och hjälpte oss därifrån, men idag hittade vi faktiskt ett par nya stigar.

Jag och Saga ska börja träna inför Ångetävlingen nu i veckan. Tävlingen är 14 Augusti och jag hoppas att det ska gå bra, förra gången vi tävlade där så gick ju Saga otroligt bra men tyvärr så glömde ju jag bort banan och missade ett hinder.

Förra veckan så såg jag "Knight and Day" på bio, den var jättebra. Se den. Nu.


Vad kul det är med djur!

Även fast att det är sommarlov, och det är meningen att jag ska slappna av så är det inte så för mig!
Hästarna har fått vårkänslor så att det räcker och blir över. De förstörde båda sommarhagarna, rymde flera gånger om dagen. Så nu går de alltså bara i vinterhagen och de måste få äta hö hela dagarna istället. Det betyder alltså dubbelt så mycket jobb för alla oss i tirsta.
Bestmaggan har iallafall fått flytta till ljusdal på ett besök så det är ju en häst mindre en stund iallafall. De två huliganerna som ställer till alla problem är kvar ändå, Saga och Stellan. För ungefär en vecka sen, så sov jag och Elin i tirsta, och det var ju tur! Då var helt plötsligt Ia, Saga och Stellan ute och sprang och hade lämnat hela hagen förstörd på ena sidan. Men nu har de hållit sig inne sedan vi stängde av sommarhagarna iallafall!

Saga som har skadat ena bakbenet är fortfarande inte helt bra, men det blir bättre. Så jag vet heller inte om jag kommer kunna tävla mer med henne iår eftersom att de flesta bra tävlingarna har varit nu. Känns verkligen tråkigt att hon ska bli halt nu när vi kommit så långt, senaste träningen för Andrea så var hennes galopp faktiskt bra!

I fredags fick jag äntligen brevet om att jag kommit in på Thorén Buisness School i Sundsvall. Vi börjar den 16 Augusti, fast första veckan har vi bara aktiviteter, så som övernattning med klassen osv. Jag längar faktiskt, och är ganska spänd! Men vintern kommer nog bli jobbig för både mig och Olina iår. Vi ska gå på skola i Sundsvall, vara i Tirsta och jag ska också jobba om jag hittar ett jobb. Känns som att jag kommer bli ganska så sliten..


RSS 2.0