Det är januari, och jag är redan less på vintern.

Jullovet har tagit slut, men jag har ändå bara varit på skolan en dag den här veckan. Våran skola började på tisdagen istället, och idag så var jag hemma från skolan eftersom att jag skulle till farbror Doktorn. 
I söndags så tog jag mig en ridtur på kvällskvisten med Olina, och när vi höll på att göra iordning hästarna innan så lyckades Stellan "knäa" mig i ansiktet. Så nu har jag ett blåöga och hade ont  huvudet igår, så mamma skickade iväg mig till doktorn. Där fick jag stå på ett ben, peta mig på näsan när jag blundade och en massa andra tester som gjorde att man kände sig väldigt töntig. Jag hade iallafall inga hjärnskador.... Tur....

Vi har fått ett nyss schema på skolan nu efter jullovet, och tro det eller ej, men det är ännu sämre än det schema som vi hade innan. Jag börjar runt 11 varje dag, och går sedan till 16.30(!?), för att ta bussen hem så jag kommer hem klockan halv sju. Alltså ännu mindre chans att jag har ork att pallra mig iväg till stallet på veckodagarna.
Jag skäms redan nu bara över att fundera över när jag sist red ett ordentligt ridpass i dressyr. Börjar verkligen oroa mig på riktigt över hur pass mycket jag tappat inom ridningen. Förhoppningsvis så går det väl rätt kvickt att plocka upp när jag väl kommer igång, men ändå. 

Just nu har jag rätt mycket att fundera över. Största funderingen är ju kring hur jag ska göra med mitt hästliv till sommaren. Jag vill ju jättegärna rida, tävla och allt det där, men då kan jag inte flytta till Sundsvall, och kan heller inte åka till Norge och jobba som jag funderat på. Fast, mest av allt så vill jag ju ha häst och tävla. Frågan är ju bara vad jag ska ha för en häst och andra små detaljer..

Nu är det nog dags att sova, med tanke på att jag ska upp klockan sex imorgon. Sista veckan med gamla schemat, också sista veckan att kliva upp tidigt. Men jag börjar hellre tidigt om jag får sluta tidigt. 

Ha det bra!

Här kommer det en bildbomb!

Fick ju en systemkamera av mamma i julklapp, så fotade jag lite idag!



För övrigt så drömde jag en jättehemsk dröm inatt om att jag var vilse i skogen, och poff, så var Saga där, så jag gick hem med henne till Anna och vaknade storgråtandes för att jag saknar Saga.

Tack och hej!

 

 



RSS 2.0